Den Indre Have

"Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve henover dit hoved, men måske kan du forhindre dem i at bygge rede i dit hår"

En bog om at miste og genfinde livslysten.Bogen kan købes ved henvendelse på: psyk.lene.j@gmail.com eller SMS til 30283085. Pris 150,-

Anmeldelse af Anne Sølling, bragt i Tidsskrift for Klinisk Hypnose

Psykolog Lene Jensen, har skrevet en bog, om den proces hun har været igennem i forbindelse med at miste 2 voksne børn med 9 års mellemrum.

Den Indre Have”, efterlader læseren med en ydmyg oplevelse af, hvordan forfatteren med sin ærlighed kan være tilstede i bogen, uden man som læser overvældes af hendes private og personlige sorg.
Bogens fokus er, hvorledes vi har mulighed for at komme videre med livet trods alvorlige og fuldstændige meningsløse hændelser, som kan opstå i vores liv.

Lene Jensen fremstiller, hvorledes hun gennem symboler og visualiseringer bliver i stand til at få glæden ved livet og samværet med andre mennesker tilbage, samt hvordan hun arbejder med visualiseringer i sin psykologpraksis. I bogen har Lene Jensen skitseret, hvordan du som fagperson rent praktisk kan arbejde med visualisering af den indre have i forbindelse med sorgarbejde.

Bogen ”Den Indre Have” er en smuk og velskrevet bog, der efterlader læseren med en oplevelse af at trods emnets alvor og det ubærlige og håbløsheden i at miste sine børn, da er der mulighed for at komme videre og få genskabt livslysten og et kærligt fællesskab med andre.

Lene Jensen citerer et fint kinesisk ordsprog der lyder:
Du kan ikke forhindre sorgens fugle i at flyve henover dit hoved, men måske kan du forhindre dem i at bygge rede i dit hår”, -og det er præcis det denne bog handler om, og kan varmt anbefales til såvel fagpersoner, der arbejder med mennesker i sorg som private.
Bogen giver den sørgende mod til at få genskabt livslysten, og den professionelle får indsigt og viden på en smuk og etisk måde.

Jeg har holdt- og holder gerne foredrag om bogen og sorg. Vi hjælper hinanden og os selv ved at læse, høre og ikke mindst tale sammen om sorgen, som er en del af alles liv.
Kontakt via mail på psyk.lene.j@gmail.com eller på tlf. 30283085

 

Tilbage til forside