Bedstemors Guld

"Sommerfuglen og mælkebøtten hjælper Viggo på hans magiske tur"Bogen kan købes ved henvendelse på: psyk.lene.j@gmail.com eller SMS til 30283085. Pris 150,-

I vindueskarmen ligger fars ring. Den blinker og lokker, og selvom Viggo ved, at han ikke må pille ved den, er fristelsen for stor. Han stryger den lokkende ring over sin kind, og pludselig havner han i noget højt græs i udkanten af en skov. Han bliver forskrækket og ved ikke hvor han er, men heldigvis kommer der en sommerfugl, som tager ham med gennem skoven til en forunderlig have. Og nu han føler sig glad helt ned i storetåen.

Viggo er en nysgerrig dreng, som er let at identificere sig med. Han er både modig og lidt bange, men han ved, at venskabet med sommerfuglen vil hjælpe ham. ”Viggos møde med ringen, sommerfuglen og den mælkebøtte, som er hans hjælp til at komme hjem igen, er ikke tilfældigt. De er alle vigtige symboler i min egen families historie. Viggo er en karakter, der ligner mit barnebarn, og sommerfuglen og mælkebøtten repræsenterer mine to ældste børn, som jeg har mistet alt for tidligt,” fortæller Lene Jensen om sin bog. Med sommerfuglen og mælkebøtten er begge Lene Jensens afdøde børn til stede i bogen og er bærende karakterer, der hjælper Viggo på sin vej. De er stærke symboler, der tilfører eventyret magi, sjæl og handling.

”Selvom Bedstemors Guld er en symbolfyldt bog for min egen familie, er den et magisk og livsbekræf- tende eventyr, som jeg havde brug for at skrive, efter jeg havde skrevet min første bog om sorgen ved at miste de to af mine tre børn,” fortæller Lene Jensen. Bedstemors Guld er illustreret af tegninger, så børnene kan følge historien visuelt. Tegningerne er lavet af Vibeke Friis Moldow, der indfanger eventyret, magien og handlingerne i sine streger.

Har du lyst til at høre mere om bogen så kontakt via mail på psyk.lene.j@gmail.com eller på tlf. 30283085

 

Tilbage til forside